Gorkšs oficiāli pāriet uz «Reading»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Gorkšs oficiāli pievienojies Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - komandai «Reading FC», šodien pavēstīja viņa iepriekš pārstāvētais premjerlīgas klubs Londonas «Queens Park Rangers» (QPR).

Darījuma kopējā summa netiek norādīta, taču, kā vēsta mājaslapa «getreading.co.uk», «Reading» par Gorkšu piedāvājusi 900 000 mārciņu (723 600 latus). Līgums ar Latvijas izlases aizsargu noslēgts uz trim gadiem.

«Gorkšs QPR ir bijis lielisks palīgs, uzņemoties vienu no vadošajām lomām komandas iekļūšanā premjerlīgā,» izteicies QPR galvenais treneris Nīls Varnoks. «Esmu gandarīts, ka viņš ir pievienojies tik labam klubam kā «Reading».»

Kā zināms, iepriekš tika uzskatīts, ka Gorkšs pāries uz citu «Championship» komandu «Southampton», tomēr otrdienas vakarā latvietis savā «Twitter» profilā pavēstīja, ka viņš savu karjeru turpinās kādā citā komandā.

Iepriekš «Reading» neveiksmīgi centās iegādāties «Millwall» komandas centra aizsargu Polu Robinsonu, par kuru piedāvāja 700 000 mārciņu (562 800 latus), bet vienības galvenais treneris Braiens Makdermots vēlējies sastāvu pastiprināt ar pieredzējušu centra aizsargu.

Pagājušajā sezonā «Reading» komanda «Championship» sezonu noslēdza piektajā vietā, nesekmīgi aizvadot pārspēles par iekļūšanu premjerlīgā, bet jauno «Championship» sezonu «Reading» sācis neveiksmīgi, pēc četrām kārtām ar četriem punktiem ieņemot 14. vietu kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu