Šovakar pret Gruziju bez Blūma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Latvijas valstsvienībai šovakar otrajā pārbaudes spēlē pret Gruzijas basketbolistiem nepalīdzēs Jānis Blūms, vēsta [s:39168].

Latvijas un Gruzijas valstsvienību spēle šovakar Ventspilī sāksies plkst. 19.00 un tas būs pirmspēdējais pārbaudes mačs, gatavojoties Eiropas čempionātam.   

Valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis atklāj, ka šīvakara spēlē nepiedalīsies komandas kapteinis Blūms. «Jānim pēdējos mačos bijusi liela slodze, tāpēc atpūta noderēs. Vairāk spēles laika tiks citiem spēlētājiem. Arī Marekam Jurevičam un Marekam Mejerim, kuri nepiedalījās pirmdienas mačā. Spēlei tiks pieteikti 13 basketbolisti.»

Pirmajā mačā Rīgā Latvijas komanda zaudēja, jo nespēja neitralizēt gruzīnu centra spēlētāju Zazu Pačuliju (42 punkti). Otrajā spēlē komanda centīsies neatkārtot iepriekš pieļautās kļūdas. «Pirmajām mačam īpaša taktiskā plāna Pačulijas neitralizēšanai nebija un viņš izmantoja savu pieredzi, apspēlēdams savus sedzējus viens pret vienu Ar mūsu emocijām vien nepietika, turklāt viņam arī ļoti veicās. Protams, tagad gatavojamies mazliet citdāk. Ierakstā paskatījāmies, kā ar viņu var un kā nevar spēlēt,» skaidro treneris.  

Vēl Bagatskis vērš uzmanību uz to, ka pirmajā mačā bijis pārāk daudz sasteigtu metienu. «Pirmajā puslaikā vien saskaitīju sešus sasteigtus uzbrukumus un septiņus liekus tālmetienus. Ja būtu nospēlējuši pacietīgāk, pārsvars būtu bijis vēl lielāks. Mācāmies, bet ātri tas nenotiek.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu