Atsakoties no marihuānas, Džordžs Maikls zaudējis septiņus kilogramus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu popmūzikas zvaigzne Džordžs Maikls atzinis, ka, kopš viņš ir pārtraucis smēķēt marihuānu, viņš zaudējis septiņus kilogramus liekā svara.

Kā atklāja dziedātājs, viņš apmeklējis narkologu, lai tiktu galā ar atkarību no marihuānas, un rezultātā pārstājis arī ēst neveselīgu ēdienu un zaudējis lieko svaru. «Esmu apmeklējis narkologu aptuveni desmit mēnešus, kas man ļāvis arī zaudēt sešus septiņus kilogramus. Man der visas manas vecās drēbes,» atklāja Maikls.

Kā ziņots iepriekš, Maikls nupat uzsācis Eiropas koncertturneju, kuras laikā viņš ieplānojis 195 uzstāšanās Čehijā, Lielbritānijā, Dānijā, Vācijā, Itālijā, Polijā, Ungārijā, Horvātijā, Francijā, Spānijā, Beļģijā, Nīderlandē, Šveicē un Īrijā. Šoreiz visos koncertos, kuros Maikls izpilda gan savus slavenākos hitus, gan citu mūziķu dziesmu kaverversijas, viņu pavada simfoniskais orķestris.

Pērn mūziķis tika arestēts par automašīnas vadīšanu narkotiku reibumā un avārijas izraisīšanu. Vēlāk viņš atzina, ka pirms sēšanās pie stūres bija smēķējis marihuānu. Tiesa viņam piesprieda naudas sodu un brīvības atņemšanu uz astoņām nedēļām, no kurām viņš izcieta tikai 27 dienas.

2008.gada septembrī viņš tika aizturēts kādā Londonas sabiedriskajā tualetē aizdomās par narkotiku glabāšanu. Pēc aresta policija izteica dziedātājam brīdinājumu. Pie Maikla atrastas C klases un A klases narkotikas, ieskaitot kokaīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu