Tavs horoskops septembrim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/sporky/

Šomēnes sākas Jaunavu laiks. Jubilāri lielāko daļu laika un spēku veltīs svinību rīkošanai. Ko darīs citas horoskopu zīmes? Gatavosies Jaunavu ballītei?

  • AUNS 

Kopumā veiksmīgs mēnesis, būsi aktīvs visa tā garumā. Tai pat laikā zvaigznes iesaka svarīgākos darbus veikt līdz 19. datumam. Šajā laikā vari risināt ne tikai nopietnus biznesa jautājumus, bet padomāt arī par ezoteriska tipa mācībām. Varbūt ir pienācis īstais brīdis atklāt savu «es» un tuvoties garīgajai pasaulei. Mīlas frontē veiksies 12. un 14. Septembrī, kaut gan tas neatturēs tevi izrādīt jūtas arī pārējā laika periodā. Sportisku aktivitāšu veikšanai vai uzsākšanai piemērots mēneša vidus. Kāds iespējams nolems pagarināt vasaru un dosies uz siltām zemēm atpūsties.

  • VĒRSIS 

Ar pilnu krūti baudīsi atvasaru. Tev patiks šis rudenīgais laiks, jo gaisā virmos kas netverams un romantisks. Lielisks mēnesis tiem, kas saistīti ar pedagoģisko darbību vai paši nolēmuši paplašināt redzesloku. Tev izdosies atrast savu īsto skolotāju, ja vien nebūsi pārlieku kritiski noskaņots. Jaunu lietu uzsākšanai piemērots 16., 17. datums. Tavi plāni būs tālejoši varbūt pats neapjautīsi to varenumu. Izjutīsi simpātijas pret kādu personu un sapratīsi, ka šis jūtas ir abpusējas. Vairāk par visu priecāsies, ja tava otrā pusīte iesaistīsies tavās aktivitātēs, biznesā.

  • DVĪŅI 

Pēc vasaras brīvdienām, atvaļinājuma būs grūti atkal iekļauties darba ritmā, tomēr dzīve prasīs savu. Gados jaunākie zīmes pārstāvji nespēs izšķirties kurā mācību iestādē labāk studēt, jo nebūs pārliecināti par savām interesēm. Centies pierādīt sevi darbā, izmanto sev piemītošos talantus, pretējā gadījumā boss var piedāvāt tavu vietu kādam citam. Iespējams, uzsāksi attiecības ar vairākām personām un meklējot savu īsto otro pusīti nonāksi strupceļā. Ja pats būsi tur, kur tev jābūt, gan atradīsies arī domubiedri un starp tiem mīļotais cilvēks!

  • VĒZIS 

Mēneša sākumā daudz laika veltīsi izglītības jautājumiem. Sevišķi aktīvs laiks tiem, kuru bērni uzsāk skolas gaitas. Ja esi pedagogs pēc profesijas, meklēsi jaunu pieeju mācību procesam, saprotot, ka esošā sistēma ir novecojusi. Pilnmēness laikā no 11. līdz 13. septembrim būs ļoti emocionāls periods tavā dzīvē. Varbūt personīgu pārdzīvojumu rezultātā nonāksi pie jaunām atklāsmēm. Darba lietās būs grūti uzticēties kādam, centīsies visu paveikt saviem spēkiem. Neatsaki draugu uzaicinājumam izklaidēties vai doties uz sporta klubu.

  • LAUVA 

Septembra pirmā puse paies aktīvi strādājot, cīnoties par savu vietu zem saules. Savukārt pēc 23. datuma ļausi vaļu savām iegribām, daudz uzmanības veltīsi izskatam un partnerattiecībām. Iespējams, ne reizi vien šomēness nāksies doties tālā ceļā. Kādam tas būs komandējums, citam atpūta, bet vēl kāds aizrausies ar citu tautu kultūru un reliģiju pētīšanu. Ja esi ģimenes cilvēks, zini, ka nāksies veltīt laiku atvasītēm, aktīvi iesaistoties viņu audzināšanā, izglītošanā, jo sevišķi septembra otrajā pusē. Savukārt sirdī brīvie meklēs iepazīšanās iespējas.

  • JAUNAVA 

Šis ir tavs mēnesis, būsi dzīvespriecīgs, sabiedriski aktīvs. Daudz laika patērēsi savas dzimšanas dienas svinību organizēšanai, jo vēlēsies uzstāties kā darbā, tā arī mājās. Arī tad, ja šobrīd neesi īsti omā, neatsakies no svinēšanas un apkārtējo uzmanības, jo tas dos tev enerģijas lādiņu un pozitīvas emocijas. Labs laiks dažādu formalitāšu kārtošanai. Iespējams, slēgsi jaunu īres līgumu vai kārtosi kādus juridiskus jautājumus. Esi uzmanīgāks un iejūtīgāks pret laulāto draugu, viņam tava aizņemtība un darbaholisms nebūt neliekas pašsaprotami.

  • SVARI 

Būsi samērā nopietni noskaņots, centīsies nostabilizēt savas pozīcijas darbā. Septembra sākums piemērots gan jaunu lietu uzsākšanai, gan sevis pilnveidošanai. Varbūt jauna amata ieņemšanai būs nepieciešams papildināt profesionālās iemaņas. Kāds apmeklēs kursus, cits dosies komandējumā. Iespējams, saskarsies ar nelielām veselības problēmām, kas liks tev pārvērtēt dzīvi. Sākot no 23. datuma garastāvoklis uzlabosies, vispārīgais dienas fons priekš tevis kļūs labvēlīgāks, jo tas ir Svaru zīmes laiks, kad daudzi atzīmēs savas jubilejas.

  • SKORPIONS 

Septembra pirmās dienas paies zem tavas zīmes, jo Mēness atradīsies Skorpionā. Tas nozīmē, ka gaisā virmos kaislības, dzīvē var ienākt cilvēki no pagātnes un vispār risināsies zīmīgi notikumi. Kopumā septembris būs veiksmīgs, ja vien pats izrādīsi interesi un iniciatīvu. Centies iekļauties kolektīvos pasākumos, komunicēt ar līdzīgi domājošajiem, jo norobežošanās neveicinātu tavu izaugsmi. Daiļā dzimuma pārstāves pastiprināti uzmanību pievērsīs savam izskatam, iespējams tāpēc, ka vēlēsies izpatikt pretējam dzimumam. 

  • STRĒLNIEKS 

Tava veiksmes formula būs atkarīga no iepriekš gūtajām zināšanām. Ja sajūti, ka neesi kompetents kādā jautājumā, noteikti paplašini savas zināšanas. Kā parasti neatteiksies no ceļošanas iespējām, drīzāk pats aktīvi tās meklēsi. Vienīgi raugies, lai šim braucienam būtu arī mērķis un rezultāts, ne tikai izklaide vien. Līdz pat 19. datumam tev smaidīs veiksme tāpēc pacenties šajā laikā likt pamatus turpmākai darbībai, kā arī izcelties priekšniecības acīs. Varbūt ar savām amora bultām ievainosi kādu juteklisku sirdi. Toties precētie zīmes pārstāvji vairāk veltīs uzmanību bērnam, ne mīļotajam.

  • MEŽĀZIS 

Būsi uzstādījis sev augstus mērķus, galvenokārt saistībā ar profesionālo darbību. Līdz mēneša vidum labāk darbosies vienatnē, kamēr vēlāk labprāt iesaistīsies arī komandas darbā. Daudz laika pavadīsi darbā un nebūs brīnums, ka tieši šajā vidē veidosies tavas partnerattiecības. Iespējams, tiksi ielūgts uz kādu nozīmīgu pasākumu vai arī tev tiks uzticēta tā organizēšana. Septembra otrajā pusē labvēlīgs laiks tiem, kas saistīti ar mākslas pasauli. Arī mīlas jomā labāk veiksies šajā periodā. Necenties pamācīt apkārtējos kā dzīvot, ja vien viņi paši tev to nelūdz.

  • ŪDENSVĪRS 

Mēneša sākums paies uz visai filozofiskas nots, varbūt komunicēsi ar ezoteriskiem domubiedriem vai uzsāksi attiecīgas apmācības. Labs laiks literatūras iegādei, kaut gan arī pats vari ķerties pie rakstīšanas. Iespējams, atklāsi kādu apslēptu talantu sevī vai citā cilvēkā. Tev būs prieks, ja spēsi palīdzēt apkārtējiem varbūt pat nolemsi saistīt savu dzīvi un profesiju ar kādu attiecīgu jomu. Mēneša nogalē saaktualizēsies partnerattiecību jautājumi, varbūt nāksies pieņemt kādu svarīgu lēmumu šajā sakarā. Sportiskas aktivitātes nāks par labu tavai pašsajūtai.

  • ZIVIS 

Tevi nebūt neiepriecinās, ka vasara galā un nākas atgriezties darba vietā vai augstskolas solā. Cik vien iespējams, brīvajā laikā gribēsi baudīt draugu kompāniju un ķert pēdējos saules starus. Tavas attiecības ar kādu personu nonāks interesantā situācijā, varbūt tiksi aprunāts bez jebkāda iemesla. Katrā ziņā baudīsi pretējā dzimuma uzmanību. Kāda Zivs saņems saderināšanās gredzenu vai stāsies laulībā. Mēnesis veiksmīgs tiem zīmes pārstāvjiem, kas darbojas skaistumkopšanas jomā, radošajās sfērās un psiholoģijā. Būsi pārņemts ar daudz radošām idejām, kuras arī vēlēsies pēc iespējas ātrāk realizēt dzīvē.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu