Uz Šauļiem ar divām uzvarām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas basketbolisti šodien Jelgavā izcīnīja savu otro uzvaru pirms Eiropas čempionāta, pārspējot Lielbritānijas izlasi.

Latvijas valstsvienība pārbaudes spēlē bija pārāka ar rezultātu 74:51. Rezultatīvākais ar 14 punktiem Latvijas izlasē bija Rolands Freimanis, kuram arī astoņas atlekušās bumbas.

Pēc pirmās ceturtdaļas Latvijai bija divu punktu pārsvars (15:13), bet pēc spēlētām 20 minūtēm laukuma saimnieki bija iekrājuši jau 12 punktu pārsvaru - 38:26. Andrejam Šeļakovam 11 punkti.

Trešās ceturtdaļas vidū bija 45:33 par labu Latvijai, bet noslēdzās tā ar rezultātu 56:41. Mača pēdējā ceturtdaļā mājinieku pārsvars sasniedza arī 27 punktus un skanot beigu signālam tablo vēstīja 74:51.

Latvijas izlase šī gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas no 31. augusta līdz 18. septembrim risināsies Lietuvā, spēlēs vienā apakšgrupā ar Serbijas, Vācijas, Francijas, Izraēlas un Itālijas valstsvienībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu