«VEF Rīga» pirmajā pārbaudes spēlē pieveic «Šiauliai»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Panākumu pirmajā pirmssezonas pārbaudes spēlē šodien izcīnīja Latvijas čempionvienība «VEF Rīga», kas ar 82:72 izbraukumā pieveica Lietuvas klubu «Šiauliai».

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Kristaps Janičenoks, ar 19 punktiem izcēlās Kērtiss Miledžs, bet 17 punkti bija Sanda Valtera kontā.

Kā ziņots, «VEF Rīga» uz nākamo sezonu ir spēkā līgumi ar Sandi Valteru, Kristapu Janičenoku, Gati Jahoviču, Dairi Bertānu, Kasparu Bērziņu, Jāni Kaufmani, kurš komandai pievienojās no «Valmieras» komandas, amerikāni Taileru Keinu un Mārtiņu Laksu, kurš gan, visticamāk, karjeru turpinās ārzemēs.

Tāpat Latvijas klubs noslēdzis līgumu ar lietuviešu centra spēlētāju Antanu Kavaļausku, kā arī amerikāņiem Kērtisu Miledžu un Marku Periju.

No šiem spēlētājiem pirmajā mačā nespēlēja Bertāns, kurš valstsvienības sastāvā gatavojas Eiropas čempionātam, Kaspars Bērziņš, kuram ir trauma, bet tas viņam neliedza iesildīties pirms mača, Laksa un Perijs, bet laukumā devās jaunie Ivars Žvīgurs un Jānis Bērziņš, kurš pārnācis no BK «Valmiera».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu