Jeromanovs: jaunība būs mūsu priekšrocība

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Latvijas vīriešu basketbola izlasei jaunība gaidāmajā Eiropas čempionātā būs priekšrocība, sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja valstsvienības spēlētājs Edgars Jeromanovs.

Latvijas izlases vidējais vecums turnīrā būs nepilni 23 gadi. «Mūsu lielākā priekšrocība būs tieši vecums. Cilvēki tajā vecumā ir daudz azartiskāki un ar lielāku degsmi. Tāpat mums būs lielāks ātrums, izturība un noteikti mūsu priekšrocība būs arī komandas spēle,» uzskata Jeromanovs.

Eiropas čempionāts Lietuvā sāksies trešdien, bet Latvijas izlase uz Šauļiem, kur aizvadīs pirmā posma sacensības, devās šodien.

«Dodamies ar labām emocijām un arī nelielu emocionālo pacēlumu, jo iepriekšējās divas spēles uzvarējām. Sākam noticēt, ka varam kaut ko kopā izdarīt,» norāda Jeromanovs. «Sniegums un komandas kopējā darbība viennozīmīgi uzlabojās ar katru spēli.»

Kā ziņots, pārbaudes ciklā Latvijas izlase zaudēja pirmās sešas cīņas, bet pēdējos divos mačos pieveica Gruziju un Lielbritāniju.

«Gaidāmos pretiniekus vēl neesam pētījuši, bet treneris informēja, ka līdz pirmajai spēlei mums vēl gaidāmi trīs video treniņi par pirmo pretinieku vien,» atklāja basketbolists. «Darbs notiks uz vietas, bet jau visu ciklu esam imitējuši pretinieku stiprās puses. Tagad atliek teorētiski iziet video skautingu.»

Latvijas izlase Eiropas čempionātu sāks ar maču pret Franciju, bet pēc tam līdz 5.septembrim tai gaidāmas cīņas arī pret Serbiju, Itāliju, Izraēlu un Vāciju. Otrajā posmā iekļūs apakšgrupas trīs spēcīgākās komandas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu