Forlans tuvākajās dienās pāries uz Milānas «Inter»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Urugvajas izlases uzbrucējs Djego Forlans tuvākajā laikā pievienosies Itālijas A sērijas komandai Milānas «Inter», šodien apstiprināja pats futbolists.

Forlana līdzšinējais klubs Madrides «Atletico» jau vienojies ar «Inter» par uzbrucēja pāreju. Kā vēsta ESPN, Urugvajas izlases futbolists ar Itālijas klubu jau parakstījis līgumu uz diviem gadiem.

«33 gadu vecumā piedāvājums no tāda kluba kā «Inter» nenāk pārāk bieži. Esmu priecīgs par pieņemto lēmumu,» preses konferencē uzsvēra Forlans. «Es neko nenožēloju un savā karjerā neko nemainītu. Es mācījos no savām kļūdām un pieņēmu tās.»

Tomēr viņš uzvēra, ka «Atletico» komandu vienmēr atcerēsies un tā viņam vienmēr būs ļoti tuva. «Tur ir spēlētāju grupa, kura vienmēr būs manā sirdī. Šajos četros gados mēs izcīnījām uzvaras un piedzīvojām zaudējumus, bet visa pamatā bija cilvēciskas attiecības, kas dzīvē ir pats svarīgākais.»

Forlans «Inter» komandā aizvietos Kamerūnas uzbrucēju Semjuelu Eto'o, kurš pārcēlās uz Krievijas premjerlīgas komandu Mahačkalas «Anži».

«Atletico» komandā Forlans spēlēja kopš 2007. gada. Tāpat viņš pārstāvējis citu Spānijas komandu «Villarreal CF», slaveno Anglijas komandu «Manchester United» un Argentīnas klubu «Independiente». 

Forlans divreiz ir ieguvis Spānijas čempionāta rezultatīvākā spēlētāja titulu. Pagājušā gada vasarā Forlans palīdzēja Urugvajas valstsvienībai izcīnīt ceturto vietu Pasaules kausa izcīņā un tika atzīts par finālturnīra vērtīgāko spēlētāju, bet šovasar Forlans Urugvajai palīdzēja triumfēt Amerikas kausa izcīņas jeb «Copa America» turnīrā.

«Inter» komanda Itālijas čempionātā bija uzvarējusi iepriekšējās piecās sezonās, bet aizvadītajā sezonā palika tikai otrajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu