Isinbajeva: nezinu, kas varēja noiet greizi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Divkārtējā olimpiskā un pasaules čempione, kā arī pasaules rekordiste kārtslēkšanā sievietēm krieviete Jeļena Isinbajeva pēc neveiksmes pasaules čempionātā Tegu nespēja izskaidrot, kas vainojams viņas sliktajā startā.

Jau vēstīts, ka Isinbajeva sacensību gaitā veica tikai vienu sekmīgu mēģinājumu, ar rezultātu 4,65 metri ierindojoties sestajā vietā.

«Šādas lietas dzīvē notiek, pašlaik man ir ļoti smagi,» atzina sportiste. «Kārtis, kuras lietoju, bija ļoti mīkstas, taču, ja es nebūtu savā labākajā sportiskajā formā, nemaz šeit nestartētu. Viss bija pakārtots uzvarai, biju tai gatava. Nezinu, kas varēja noiet greizi. Šis noteikti nav tas rezultāts, uz kuru cerēju.»

4,70 metru augstumu krieviete sacensībās izlaida, bet, veicot 4,75 metru augstumu, pieļāva kļūdu. Atlikušos divus mēģinājumus Isinbajeva pārcēla uz 4,80 metru augstumu, taču abus veica nesekmīgi.

«Esmu vīlusies, taču tagad koncentrēšos nākamā gada olimpiskajām spēlēm. Vēlos visu notikušo aizmirst, lai Londonā ierastos ar «iztīrītu» atmiņu. No manis vēl daudz ko var sagaidīt,» piebilda Isinbajeva, kuras uzstādītais pasaules rekords ir 5,06 metri.

Jau ziņots, ka par pasaules čempioni kļuva brazīliete Fabiana Murera, kura pirms diviem gadiem Berlīnē pasaules čempionātā ierindojās piektajā vietā. Viņa triumfēja, pārlecot 4,85 metrus, otro vietu ar rezultātu 4,80 metri ieņēma vāciete Martina Štruca, bet bronzas godalgu ieguva krieviete Svetlana Feofanova, kura pārlēca 4,75 metru augstumā novietoto latiņu.

Isinbajeva uz gadu pameta sportu pēc nesekmīgā snieguma pagājušā gada pasaules vieglatlētikas čempionātā telpās Dohā, kur viņa palika bez godalgas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu