Uz «Studentu Paradīzi 2011» aicina «Latviešu Radio» DJ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Šī gada 23.septembrī «Arēnā Rīga» norisināsies grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki visā Baltijā «Studentu Paradīze», kur uzstāsies Latviešu Radio DJ Reverss un DJ Shadows.  

DJ Reverss ir viens no retajiem Latvijas producentiem, kas pa šiem gadiem izveidojis visdažādākos skaņdarbus visdažādākajos stilos, neieciklējoties uz vienu celiņu. Sadarbojies ar daudziem Latvijas top dziedātājiem, producentiem un grupām. Producents un DJs, kurš īpaši neafišējas un nereklamējas, jo uzskata, ka vislabāka reklāma ir padarītie darbi.  

DJ Shadows ar aktīvu Djingu sācis nodarboties salīdzinoši nesen, taču ar mūziku nodarbojas jau sen - paralēli DJ darbam, spēlē ģitāru un bungas. Šo mūzikas instrumentu pārvaldīšana ļoti palīdz DJ darbā. Visbiežāk DJ Shadows var sastapt spēlējot izklaides un atpūtas vietās Klondaika.  

DJ Shadows varēsiet dzirdēt arī šodien «Studentu Paradīzes 2011»  iesildošajā pasākumā «Extreme Party» plkst.18.00 pie I/C Olimpia. Ieeja pasākumā bez maksas! 

Skaties video: 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu