Policija meklē bezvēsts pazudušu jūrmalnieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmala iecirknis meklē bezvēsts pazudušo 1949.gadā dzimušo Aleksandu Dolgovu.

Vīrietis 1.septembrī pulksten 22.15 izgāja no savas vasarnīcas Dzilnas ielā, Jūrmalā un līdz šim brīdim nav atgriezies, par sevi nesniedzot nekādas ziņas.

Policisti iesniegumu par vīrieša pazušanu saņēma pagājušās nedēļas nogalē un pirmdien sāka meklēšanas darbus, taču tie joprojām nav sekmējušies panākumiem.

Meklēšana joprojām turpinās un darbā iesaistījušies ne tikai Jūrmalas iecirkņa policisti, bet arī kolēģi no kinologu nodaļas un Zemessardze. Pārbaudīti ir tuvākie meži, pludmale un vietas, kuras pazudušais vīrietis bija iecienījis.

Pazīmes: augums 175 centimetri, atlētiskas miesas būves, 77 kilogramus smags, tumši iesirmi mati, brūnas acis.

Iespējams, vīrietis bija ģērbies tumši zilas krāsas neilona jakā ar rāvējslēdzēju, ar trikotāžas aprocēm un apkakli, rūtainā flaneļa kreklā (zils ar baltām rūtīm), adītā melnas krāsas trikotāžas džemperī, tumši pelēkās auduma biksēs (uz ceļgala ielāps), kājās - vecas sporta kurpes.

Īpašas pazīmes: vēdera lejasdaļā ir divas rētas no operācijām – labajā pusē 7-10cm gara rēta, kreisajā pusē 5cm gara rēta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu