Līdz 15.septembrim skolēniem jānoformē e-taloni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas satiksme atgādina, ka līdz ceturtdienai, 15.septembrim Rīgas skolēniem jāparūpējas par e talonu - vai nu tas jānoformē tiem, kuriem līdz šim e talons nav bijis, vai arī tiem, kuri e talonu lietojuši jau iepriekš, jāpagarina tiesības arī turpmāk saņemt pienākošās atlaides braukšanai sabiedriskajā transportā, portālu «Apollo» informēja Viktors Zaķis, Rīgas pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» preses sekretārs.

Lai pēc iespējas atvieglotu iespēju saņemt pienākošās atlaides, Rīgas satiksme izveidojusi pārvietojamos klientu apkalpošanas centrus, kuri no 2.septembra līdz 15.septembrim apbraukā visas Rīgas skolas un uz vietas skolā 4. klašu, 5. klašu, 10. - 12. klašu skolēniem un skolotājiem piedāvā pagarināt atlaides saņēmēja statusu. Gadījumā, ja līdz 15.septembrim mācību iestādē neierodas pārvietojamais klientu apkalpošanas centrs, ir jādodas personīgi uz kādu no Rīgas satiksmes klientu apkalpošanas centriem (Prāgas iela 1, Brīvības iela 191, Brīvības gatve 384b, Kurzemes prospekts 137 vai Vienības gatve 76b), līdzi ņemot izziņu no skolas vai pagarinātu skolēna apliecību.

Atgādinām, ka 2. - 3. klašu skolēniem un 6.- 9. klašu skolēniem statuss tiek atjaunots automātiski atbilstoši dzimšanas gadam - tas nozīmē, ka skolēns pēc 15.septembra automātiski saņems tiesības izmantot sev pienākošos atlaidi un viņam nekur nav jādodas.
Gadījumā, ja līdz šim skolēns Rīgā nav mācījies vai uzsāk mācības 1. klasē - vispirms jāpainteresējas mācību iestādē, vai tā nav iesniegusi kolektīvo pieteikumu par vairākiem skolēniem vienlaikus. Ja nē, jādodas uz kādu no Rīgas satiksmes Klientu apkalpošanas centriem, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu un izziņu no skolas. Tur tiks izgatavots personalizētais e talons, kā arī piemērota kategorijai atbilstoša atlaide.

www.rigassatiksme.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu