Vēl var pieteikties studijām ārzemju augstskolās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunais mācību gads jau ir sācies, bet daži vidusskolu absolventi vēl tikai domā par iespēju turpināt savas studijas augstākas izglītības iestādēs, portālu «Apollo» informēja Jūlija Vasiļjeva. Tiem studētgribētājiem, kuri nepaspēja iestāties augstskolās vasarā, organizācija Dream! Foundation, sadarbībā ar partner augstskolām Dānijā, Lielbritānijā un Nīderlandē, dod lielisko iespēju iesākt studijas ārzemēs jau 2012.gada sākumā.

Dānijas augstskolas ziemas uzņemšanai piedāvā bakalaura programmas tādās jomās, kā datorzinātne, IT, arhitektūra, loģistika un mārketings. Visās piedāvātās programmās šājā valstī ir iespējams studēt bezmaksas. Savukārt Lielbritānijas augstskolās pieņem dokumentus arī studijām maģistrantūrā. Nīderlandes pārstāvētajā Hanzes Lietišķo zinātņu universitātē Groningenā rīko ziemas uzņemšanu bakalaura programmai «Starptautiskā uzņēmējdarbība un vadība».

Visas minētās studiju programmas tiek pasniegtas angļu valodā. Pieteikties ziemas uzņemšanas studiju programmām ir iespējams līdz šī gada 15. oktobrim.

http://www.dreamfoundation.eu

Dream! Foundation Latvija daļa no Eiropas līmeņa organizācijas Dream Foundation, kuras galvenais mērķis ir radīt iespējas, kā arī sniegt atbalstu un informāciju tiem, kas grib uzsākt studijas ārzemēs. Organizācija sadarbojas ar 60 augstākajām mācību iestādēm 19 pasaules valstīs, kopumā piedāvājot vairāk nekā 1900 studiju programmas angļu valodā.

Apple

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu