Šonedēļ Rīgā sākas festivāls «Baltijas Pērle 2011»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 15. līdz 25.septembrim kino mīļotāji tiek aicināti apmeklēt Starptautisko kinoaktieru festivālu «Baltijas pērle 2011», kurā ikvienam interesentam būs iespēja noskatīties kinofestivālos godalgotas filmas, kā arī iepazīties vai atsvaidzināt atmiņā programmā iekļautos kino klasikas šedevrus.

Festivāls jau tradicionāli iepazīstina ar Eiropas un pasaules kino klasikas pērlēm, līdztekus, aicinot skatītājus noskatīties jaunas filmas, kas iekarojušas Eiropas kino mīļu simpātijas. Apmeklējot festivālu, ikviens varēs iepazīt gan jaunu aktieru kino spēli, gan līdz šim neiepazītu režisoru, scenāristu, kinooperatoru un producentu sniegumu.

Šogad festivāls «Baltijas Pērle 2011» piedāvā 100 izcilus kino darbus, savā «Panorāmas programmā» aicinot uz starptautisku kino forumu ar skatītāju iemīļotāko filmu skati. Turpretim programmā «Jaunā Eiropa» varēs iepazīt jaunāko kino mākslinieku darbus. Neiztrūkstoša festivālā būs arī iecienītā «Neprātīgā kino nakts», kurā īpašu filmu programmu demonstrēs no pusnakts līdz septiņiem rītā. Filmu seansi notiks gan kinoteātrī «Splendid Palace», gan Rīgas Kongresu nama zālēs.

Festivālu «Baltijas Pērle 2011» organizē SIA «Festivāls Baltijas Pērle», to atbalsta Rīgas dome, kas to līdzfinansē no Rīgas Festivālu mērķprogrammas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu