«Emmy» balvas dāvanu maisiņos varēs atrast arī latviešu preces

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Prestižās ASV televīzijas balvas «Emmy» rīkotāju interese par Latvijas smiltsērkšķu produktu ražotāja «Bio2You» izstrādājumiem radusies pēc veiksmīgas uzņēmuma dalības vairākās starptautiskās izstādēs, biznesa portālam «Nozare.lv» atzina «Bio2You» pārstāve Rita Stražinska.

Kā ziņots, «Bio2You» preces tiks pievienotas ASV televīzijas balvu «Emmy» nominācijām pasniegtajiem dāvanu maisiņiem. Ceremonija notiks 18.septembrī, savukārt nākamajā dienā pēc «Emmy» balvu pasniegšanas tiem kandidātiem, kas neuzvarēja, tradicionāli tiek nosūtītas dāvanas ar dažādām luksusa precēm.

«Šogad februārī un aprīlī «Bio2You» piedalījās divās starptautiskās organiskās kosmētikas izstādēs Vācijā un Anglijā. Iznākumā izdevās izraisīt nopietnu interesi par «Bio2You» kosmētiku starptautiskā līmenī. Izstādēs izdevās arī noslēgt izplatīšanas līgumus ar pārstāvjiem Anglijā, Somijā, Dānijā, Francijā, Polijā, Grieķijā un citās valstīs. Savukārt ASV īpaši atzinīgi novērtēja produktu augsto kvalitāti un ierosināja mums piedalīties «Emmy» balvas pasniegšanas ceremonijā,» stāstīja Stražinska, akcentējot, ka dalība «Emmy» ir ļoti nozīmīga no mārketinga viedokļa.

«Šādā veidā ir iespēja popularizēt «Bio2You» ne tikai ASV, bet arī visā pasaulē, jo «Emmy» balva ir starptautiski atzīts pasākums. Turklāt ir iespēja pozicionēt «Bio2You» augstvērtīgos produktus kā luksusa preci,» piebilda Stražinska.

Viņa norādīja, ka «Emmy» nominantiem paredzētajos maisiņos būs divi uzņēmuma produkti, ko ceremonijas organizētājiem piegādās bez maksas. Uzņēmuma pārstāve gan nevēlējās precizēt produktu nosaukumus un dāvanu izmaksu apjomus.

Ienāc ātri un laimē «MacBook Air» no «Apple».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu