Vanšu tilta vantīs kāpējs bijis sportisks vīrietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Vīrietis, kurš trešdien uzrāpās pa Vanšu tilta vantīm, bijis ļoti labā sportiskā formā, jo vantis joprojām bijušas pārklātas ar īpašu slidenu materiālu, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors Edgars Strods.

Kāpjot vantīs, jaunietis vairākas reizes esot slīdējis atpakaļ, tomēr viņam izdevies līdz pusei uzrāpties.

Strods norādīja, ka apņēmīgais kāpējs tādējādi bojājis vanšu slideno pārklājumu.

Satiksmes departaments krāsojumu šorīt ir atjaunojis līdzšinējā 6 līdz 8 metru augstumā, tomēr nākotnē, iespējams, tilta vantis ar šo materiālu tiks pārklātas lielākā augstumā, teica Strods.

Jau ziņots, ka aizturot vīrieti, kurš vakar neilgi pēc plkst.17 centies uzkāpt pa Vanšu tilta vantīm, Valsts policija (VP) viņu nopratināja un nogādāja psihoneiroloģiskajā slimnīcā.

VP Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA pastāstīja, ka, policijai ierodoties notikuma vietā, uz Vanšu tilta uzkāpušais 1953.gadā dzimušais vīrietis labprātīgi nokāpa no vantīm. Viņš tika nogādāts policijas iecirknī, kur nespēja policistiem motivēt savu rīcību.

Vīrietis tika nogādāts psihoneiroloģiskajā slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka vakar vīrietis, kāpdams tilta vantīs, bija ticis līdz pusei, bet pēc policijas ierašanās savu soli sācis apdomāt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu