Elīna Doļģe atgriezusies iepriekšējā darba vietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

16.septembrī, plkst.20:35 tiešraidē norisināsies Latvijas Mūzikas kanāla un «OKartes» veidotā muzikālā šova «OKartes Skatuve» otrais lielais koncerts. Šoreiz pārsteigums skatītājiem ir ne tikai tas, ka šovs izņēmuma kārtā norisināsies piektdien, bet arī tas, ka LNT ekrānos atgriežas Elīna Doļģe.

Elīna Doļģe rītdienas koncertā aizstās savu bijušo kolēģi Māri Grigali, ar kuru viņi savulaik kopā vadīja LNT interaktīvo raidījumu «Tautas balss». Šova «OKartes Skatuve» otro lielo koncertu Elīna vadīs kopā ar Lieni Bērziņu. 

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā daudzus TV skatītājus pārsteidza fakts, ka Doļģe pameta «Tautas balsi» un viņas vietā stājās Aina Poiša. Doļģe drīz vien parādījās LNT konkurentu TV3 raidījumā «Vīrietis uz paklāja». Tomēr Doļģes debiju kanālā TV3 nevarētu saukt par paliekošu vērtību, jo raidījums «nodzīvoja» vienu sezonu un pagidām to turpināt nav plānots.

Un nu Elīna nolēmusi atgriezties «vecajā» darba vietā. «Radošumu un savu sapņu piepildīšanu noteikti vajag atbalstīt, un tieši tas notiek «OKartes Skatuvē». Tāpēc piekritu šim piedāvājumam, lai atdodu savu balsi PAR spēcīgiem jauniešiem,» LNT relīzē ziņo Elīna Doļģe.

Koncertā žūriju pārstāvēs un dalībnieku priekšnesumus vērtēs Ainars Mielavs, Lauris Reiniks un Elita Mīlgrāve. 

Biļetes uz muzikālā šova «OKartes Skatuve» lielajiem tiešraides koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā, interneta portālā «bilesuserviss.lv», kā arī visās «Statoil» degvielas uzpildes stacijās. Biļetes cena - 3 Ls. Koncerti notiek Rīgas kinostudijā, Šmerļa ielā 3, Rīgā, ierašanās no 19:30.

Ieņēmumi no biļetēm un balsošanā iegūtā nauda nonāk dalībnieku rīcībā. Nākot uz koncertiem, skatītājiem savu biļeti jāiemet īpašā balsojuma kastītē, kāda būs katrai grupai, tādējādi norādot, ka ar savu biļeti nobalso tieši par šo konkrēto muzikālo apvienību! Tādēļ, jauno muzikālo talantu cienītāji un atbalstītāji - sekojiet līdzi dalībnieku gaitām un atbalstiet jauniešus lielajos koncertos, iegādājoties biļetes uz koncertiem vai balsojot.

Tiekamies jau rītvakar, 16.septembrī, plkst.20:35 LNT, Latvijas Mūzikas kanāla un «lmk.lv» tiešraidē!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu