Latviešu valodas skolotājus aicina gatavot autorprogrammas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz šī gada 30.septembra plkst.17.00 Latviešu valodas aģentūra aicina latviešu valodas un literatūras, kā arī bilingvālo mācību skolotājus iesniegt pieteikumus pedagogu meistarklašu autorprogrammu veidošanai 2012.gadam, portālu «Apollo» informēja Ērika Pičukāne.

Iepirkuma «Meistarklašu programmu 36h apjomā izveide un demonstrēšana. II daļa» piedāvājumi jāiesniedz personīgi vai nosūtot pa pastu Latviešu valodas aģentūrai Lāčplēša ielā 35-5, Rīgā, LV1011. Meistarklašu veidošanā aicināti piedalīties latviešu valodas un literatūras, kā arī bilingvālo mācību pedagogi, kam ir pieredze konkrētu, praktisku pedagoģisku, metodisku vai satura jautājumu veiksmīgā risināšanā.

Skolotājiem (viena vai vairāku cilvēku komandas sastāvā) jāizveido autorprogramma 36 stundu apjomā (programmā jāparedz atklāto stundu demonstrējums) un programma arī jānovada 2012. gadā. Meistarklase jānovada skolā, kurā autors/autori strādā.

Konkursa pieteikumā jāiesniedz nepieciešamie dokumenti un īsa piedāvātās programmas anotācija. Piedāvātajai programmai ir jābūt oriģinālai un tā saturiski nedrīkst būt līdzīga citām, iepriekš veidotajām un notikušajām meistarklasēm.

2011./2012.mācību gadā plānots tālākizglītot 289 latviešu valodas un literatūras, bilingvālo mācību skolotājus 17 meistarklasēs piecos reģionos.

http://www.valoda.lv/Planotie/mid_500

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu