Varēs saņemt finansējumu brīvā laika pasākumiem Rīgas skolās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Rīt plkst. 14.30 Rīgas domē (Rātslaukums 1) 508. telpā tiks atklāta Latvijas Kopienu iniciatīvu fonda (LKIF), SEB bankas un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta (RD IKSD) kopīgi veidotā programma «Kopā ar ģimeni un skolu». Tās ietvaros paredzēts, ka Rīgas skolu atbalsta biedrības varēs saņemt finansējumu bērnu un jauniešu brīvā laika jeb pēcskolas aktivitātēm, portālu «Apollo» informēja Indra Vilde, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja, Dzintra Āboliņa, Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve.

Programmas mērķis ir veicināt skolu kā ģimenes atbalsta centru aizvien veiksmīgāku darbošanos. Piedaloties programmā, biedrības var saņemt finansiālu atbalstu, lai sekmīgi īstenotu pēcskolas pasākumus. Finansējumu varēs izmantot telpu iekārtošanai, nelielam remontam, mēbeļu un aprīkojuma, kā arī inventāra iegādei. Programmas atklāšanas pasākumā Rīgas skolu atbalsta biedrībām tiks sniegta informācija par finansējuma piešķīrumu un aktivitātēm, kā arī varēs uzklausīt praktiskus padomus projektu pieteikumu rakstīšanā un iepazīties ar Zaķumuižas pamatskolas atbalsta biedrības pieredzi.

«Aicinu visas Rīgas, bet, jo īpaši, galvaspilsētas mikrorajonu skolas, izmantot šo lielisko iespēju. Iegūstot finansējumu, būtu iespēja sakārtot ne tikai skolas telpas, bet arī apkārtējo vidi, kurā skolēni labiekārtotā, estētiskā vietā varētu saturīgi pavadīt no mācībām brīvo laiku. Tā visnotaļ ir atbalstāma un laba ideja, kuru skolām vajadzētu izmantot,» saka RD IKSD Vispārējās izglītības skolu nodaļas vadītāja Modra Jansone.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu