«Studentu Paradīze 2011» jau klāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grandiozos mācību gada atklāšanas svētkus «Studentu Paradīze 2011» 23. septembrī atklās Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, ar kuru kopā atklāšanā piedalīsies arī augstskolu un universitāšu rektori. Svētki norisināsies Arēnā Rīga, kur uz 6 skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no dažādām pasaules valstīm. Svētkus ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu organizē studenti no 25 Latvijas lielākajām augstskolām. Jubilejas gadā «Studentu Paradīzi 2011» iesaka OKarte, kam ir ko teikt.

«Esmu pagodināta būt klāt svētku atklāšanā un sveikt studentus, jaunajam akadēmiskajam gadam iesākoties. Vēlu studentiem degsmi un prieku! Izglītība ir visvērtīgākais ieguldījums, ko cilvēks pats savā dzīvē var veikt. Tas ir arī ieguldījums mūsu tautas nākotnē, tās pašlepnumā un kultūrā,«   uzsver Solvita Āboltiņa.

www.studentuparadize.lv

Biļetes uz «Studentu Paradīzi 2011» nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Biļešu cena – 5 Ls; pasākuma dienā – 6 Ls. «Swedbank» jauniešu karšu īpašniekiem un OKartes lietotājiem īpašas atlaides.

Vairāk informācija «studentuparadize.lv». Uzzini karstākās ziņas draugiem.lv, twitter.com un facebook.com.
Studenti dažādi – Paradīze viena!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu