Rodmens ārpus laukuma nekad nav sarunājies ar Džordanu un Pipenu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozais NBA basketbolists Deniss Rodmens, kurš nesen tika uzņemts Slavas zālē, intervijā «Yahoo.com» atzinies, ka Čikāgas «Bulls» laikos ārpus laukuma ne reizes nav runājis ar Maiklu Džordanu un Skotiju Pipenu.

Žurnāliste Greiema Bensingere atgādina, ka Pipens ir teicis: «Es nekad savā dzīvē neesmu sarunājies ar Denisu.» Jautāts par to, kādēļ Deniss nav runājis ar saviem komandas biedriem, Rodmens atbild: «Man šķiet, ka svarīgi bija iekļauties komandā un izcīnīt uzvaras. Mans darbs nav runāt ar cilvēkiem.»

«Mans darbs ir salīdzināt un saprast, kā cilvēki kopīgi darbojas un likt cilvēkiem saprast, ka es iederos,» skaidro Rodmens. «Runāšana un sapratne ar laiku atnāks. Ja viņi redz, ka es strādāju un daru savu darbu - tas man ir pats svarīgākais.»

«Manas un Skotija attiecības tagad ir normālas. Mēs esam kļuvuši vecāki un gudrāki. Es, Skotijs un Maikls trīs gadu laikā Čikāgā ne reizes nesarunājāmies ārpus laukuma. Vienīgās reizes, kad sarunājāmies, bija laukumā,» piebilst pieckārtējais NBA čempions.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu