Sniedz savu palīdzīgo ķepu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. oktobrī plkst. 12:00 dzīvnieku patversmē «Dzīvnieku draugs», F. Candera ielā 4, Rīgā, ikviens, kurš mīl dzīvniekus un vēlas tiem palīdzēt, tiek aicināts pievienoties rudenīgajai talkai.

Talkā aicina piedalīties tās organizatori un iniciatori – uzņēmuma «Skrivanek Baltic» draudzīgā komanda. Tās ietvaros ikviens varēs palīdzēt telpu un būru uzkopšanā, izvest suņus pastaigā, ar kaķiem iejusties Toma un Džerija lomu spēlēs, kā arī izpalīdzēt citos lielākos un mazākos darbiņos. Kā pateicību par palīdzību, ikviens talcinieks saņems siltu un gardu labākā pavāra pagatavotu zupu.

Bet ja tomēr nevarēsi talkā piedalīties, mazajiem draugiem vari palīdzēt ar ziedojumiem. Noderēs ne tikai finansiāls atbalsts, bet tāpat patversmes iemītniekiem ļoti noderētu vecas segas, spilveni, jakas, palagi, avīzes, rotaļlietas, profesionāla sausā barība, pavadas, tīrīšanas līdzekļi, kaķu tualetes un smiltis, kā arī citas lietas.

aigapaulena@inbox.lv

Atnāc, un varbūt kāds mazais draugs ienāks arī tavā ģimenē!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu