Rīgā pēc avārijas gājis bojā motociklists

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Vakar, 26.septembrī, Rīgā pēc automašīnas un motocikla sadursmes gājis bojā 20 gadus vecs motocikla vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka plkst.19.20 Meža prospektā, Rīgā 1988.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Mercedes Benz», sadūrās ar motociklu, kuru vadīja 1991.gadā dzimis vīrietis.

Ar smagām traumām cietušais motociklists ievietots reanimācijā, taču viņa dzīvību ārstiem izglābt neizdevās.

Savukārt ap plkst.9.20 Rīgā, Krustpils ielā, 1980.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Mercedes Benz», notrieca velosipēdistu - 1949.gadā dzimušu vīrieti, kurš nogādāts slimnīcā, reanimācijas nodaļā, ar smagu galvas traumu.

Kopumā Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrēti 58 satiksmes negadījumi no tiem 12 ceļu satiksmes negadījumos cieta 12 cilvēki un viens gāja bojā. Rīgas reģionā bijuši 32 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta septiņi cilvēki un viens gāja bojā.

Aizvadītajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 32 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem deviņi bijuši autovadītāji, bet 23 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti seši transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu