Par Ušakovam ziedotajiem līdzekļiem apmaksā ārstēšanos diviem bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

No Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) ārstēšanai ziedotajiem līdzekļiem ir segti pirmie ārstēšanās izdevumi bērniem, portālam «Apollo» pavēstīja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Palīdzību saņēmusi 17 gadus veca meitene, kurai sakarā ar smagu aknu vēnu patoloģiju un iniciālu aknu cirozi veikta izmeklēšana, konsultācija un šuntēšanas operācija Austrijā. Saņemtās veselības aprūpes pakalpojuma izmaksas ir 12 691,26 lati.

Palīdzību saņēmis arī septiņus gadus vecs zēns, kuram sakarā ar smagu iedzimtu mugurkaula patoloģiju Šveicē veikta mugurkaula skoliotiskas deformācijas korekcijas operācija, kuras izmaksas ir 51 184,60 lati.

Kā zināms, saziedotie līdzekļi, kurus Ušakova ģimene saņēma no ziedotājiem pēc viņa nelaimīgā kritiena «Nordea» maratonā šā gada maijā, pēc Ušakova ārstēšanās izdevumu segšanas, pārskaitīti Valsts norēķinu centram ar mērķi segt ārstēšanās izdevumus bērniem, kuru saņemšanai Veselības norēķinu centrs normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir izsniedzis atļauju.

No saziedotajiem līdzekļiem tika segti arī ārvalstīs autoavārijā cietušā Latvijas džudista Vladimira Osnača ārstēšanās izdevumi Stambulas slimnīcā 15 tūkstošu eiro apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu