Dautijs paraksta līgumu ar «Kings» uz astoņiem gadiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

NHL klubs Losandželosas «Kings» beidzot vienojies par jaunu līgumu ar 21 gadu veco kanādiešu aizsargu Drjū Dautiju, vēsta [s:39546].

Jaunā kontrakta nosacījumi netiek atklāta, taču «ESPN.com» hokeja apskatnieka Pjēra Lebrana rīcībā esošā informācija liecina, ka līgums noslēgts uz astoņiem gadiem par 56 miljoniem ASV dolāru.

Tādejādi Dautijam tomēr izdevies panākt savu un viņš sezonā pelnīs septiņus miljonus ASV dolāru, lai gan «Kings» ģenerālmenedžeris Dīns Lombardi iepriekš uzsvēra, ka nav gatavs maksāt vairāk par 6,8 miljoniem ASV dolāru, cik saņem komandas pēdējo četru sezonu rezultatīvākais spēlētājs Anže Kopitars.

2010. gadā Dautijs Kanādas izlases sastāvā triumfēja Vankūveras olimpiskajās spēlēs, bet pēc tam tika nominēts arī NHL labākā aizsarga balvai, kļūstot par otro visu laiku jaunāko nominantu uz Norisa trofeju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu