«Draugiem.lv» veido savu televīziju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Populārais Latvijas sociālais tīkls «draugiem.lv» veido savu televīziju, biznesa portālam «Nozare.lv» apstiprināja «draugiem.lv» sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Palkavnieks.

«Draugiem TV» būs interneta televīzijas platforma, kurā tiks pārraidīts plaša spektra saturs - gan vietējā ražojuma, gan ārzemju.

Patlaban netiek plānots, ka «draugiem.lv» paši radīs saturu, tas tiks iepirkts no dažādiem avotiem. «Draugiem TV» būs interesants ne tikai jauniešu auditorijai, bet dažāda vecuma grupu cilvēkiem, solīja Palkavnieks.

Tiks piedāvāts gan maksas, gan bezmaksas saturs. Pārraides būs gan tiešraidē, gan tiks piedāvāts saturs pēc pieprasījuma, kad pats var izvēlēties, kad skatīties izvēlēto raidījumu.

Tiek solīts, ka «Draugiem TV» būs kaut kas revolucionārs, taču sīkāka informācija par jaunās televīzijas saturu netiek atklāta.

«Draugiem TV» varēs skatīties uz datoriem un modernajiem televizoriem, izmantojot interneta pieslēgumu.

Projekts izstrādāts jau ilgāku laiku, un patlaban plānots, ka jaunā platforma tiks iedarbināta šogad. Patlaban «draugiem.lv» neatklāj veikto investīciju apjomu.

Rīt, 5.oktobrī, Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome izskatīs SIA «Draugiem TV» iesniegumu par retranslācijas atļaujas izsniegšanu.

«Firmas.lv» informācija liecina, ka SIA «Draugiem TV» reģistrēta 2010.gada septembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2000 latu, bet kapitāldaļas pieder Maltā reģistrētajai «Shiny Happy People Limited», kas ir viens no SIA «Draugiem» līdzīpašniekiem. SIA «Draugiem TV» valdē strādā lielākais SIA «Draugiem» īpašnieks Agris Tamanis un «draugiem.lv» direktore Agnese Zērne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu