Tiešraidē varēja skatīties «Lattelecom» 6.starptautisko konferenci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lattelecom

Šonedēļ, 13.oktobrī, pēc Latvijas vadošā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmuma «Lattelecom» aicinājuma Rīgā ieradīsies viens no pasaules vadošajiem ekonomistiem, bijušais Pasaules Ekonomikas Foruma direktors Franks Jirgens-Rihters, valstu konkurētspējas eksperts no Singapūras Neo Būns Sjongs, kā arī  starptautiskā biznesa literatūras bestsellera «Kad Ķīna valda pār pasauli»* autors Martins Žaks, lai [s:39627] runātu par to, kādas jaunas stratēģijas jāpielāgo darbībai mainīgajā pasaulē. 

Konferencē, kas pēdējos gados kļuvusi par vienu no vērienīgākajiem biznesa forumiem Latvijā, klātienē piedalīsies ap 500 Latvijas lielāko uzņēmumu vadītāji, savukārt, plašākai publikai konferenci būs iespēja vērot tiešraidē portālā «apollo.lv».

Pirmo reizi konferences noslēgumā tiks rīkota vērtīga diskusija, kurā piedalīsies visas starptautiskās konferences zvaigznes, kā arī Latvijas premjerministrs Valdis Dombrovskis (V), lai kopīgi apspriestu, kā pasaules veiksmīgākās stratēģijas pielāgot Latvijas vajadzībām.

«Pēdējo gadu laikā pasaule ir būtiski mainījusies. Tie mierīgie laiki, kad biznesu varēja prognozēt pat piecus gadus uz priekšu, ir pagātnē un, visticamāk, nekad neatgriezīsies. Šobrīd pat daža laba valsts nevar noprognozēt, kas ar to notiks pēc pāris mēnešiem, kur nu vēl gadiem. Tādēļ šogad «Lattelecom» starptautiskajā konferencē esam aicinājuši pasaules līmeņa ekspertus diskutēt par tēmu «jaunas stratēģijas mainīgajā pasaulē». Latvijai kā mazai valstij, kas atrodas krustcelēs starp Austrumiem un Rietumiem, ir jāatrod savi orientieri šajā mainīgajā pasaulē un jāmēģina saprast, kāda ir mūsu loma un kādas ir mūsu iespējas,» norāda «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, piebilstot, ka nepieciešamība atrast orientierus globālajā arēnā attiecas gan  uz Latvijas uzņēmējiem, gan uz Latviju kā valsti.

Tiešraide sāksies 11:00.

Latviešu valodas tulkojums:

Oriģinālvaloda:

Ja neredzat video tiešraidi, atveriet Windows media player, nospiedied «File» => «Open Url» un manuāli iekopējiet nepieciešamo tiešraides hipersaiti:

mms://stream.apollo.lv/ltcl

Ja neredzat angļu valodas video tiešraidi, atveriet Windows media player, nospiedied «File» => «Open Url» un manuāli iekopējiet nepieciešamo tiešraides hipersaiti:

mms://stream.apollo.lv/ltce

tehnisko prasību aprakstu

liga.bite@lattelecom.lv

Starptautisko ekspertu un premjerministra Dombrovska paneļdiskusija notiks plkst.16.55-17.50 viesnīcas «Radisson Blu Hotel» Latvija, Elizabetes ielā 55.

*pasaules biznesa literatūras bestsellers  «Kad Ķīna valda pār pasauli» latviešu valodā izdots ar «Lattelecom» atbalstu un būs nopērkams «Jumavas» grāmatnīcās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu