Ražuks: SC ir tāda kā krievu Tautas fronte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Saskaņas centrs (SC) ir tāda kā krievu Tautas fronte, kurai būtu jādod lielāka teikšana, jo tad sāktos kristalizēšanās process, uzskata jaunievēlētais Saeimas deputāts Romualds Ražuks (ZRP).

Ražuks intervijā laikrakstam «Diena» skaidro, ka tikai ņemot SC valdībā, būtu iespējams saprast, uz ko SC ir spējīga.

«Ja atmetam to etnisko momentu, mums jāsaprot, ka Saskaņa ir tāda kā krievu Tautas fronte , kas apvienojusi gandrīz visus krievu vēlētājus. Un ko viņi grib? Lielāku teikšanu. Manuprāt, tāda būtu jādod, jo tad sāktos kristalizēšanās process. Līdzīgi kā Tautas frontes sairšanas laiks, kad izrādījās – lielāku teikšanu esam dabūjuši, bet ko katrs ar to saprot? Domāju, ka līdzīgi būtu SC gadījumā – vieni runātu par otro valsts valodu, citi – par Satiksmes ministrijas dabūšanu utt. Es nesaku, ka rezultātā SC izjuktu kā savulaik Tautas fronte, bet varbūt tad izkristalizētos tā SC daļa, kas ir lojāla un ar kuru var strādāt,» uzskata Ražuks.

Ražuks tāpat pozitīvi vērtē, ka SC bijusi gatava runāt par vēstures notikumiem, kamēr latviešu partijas tam gatavas nebija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu