Linda Leen gatavo jaunu akustisko koncertu sēriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 4. decembrī  Dailes teātra lielajā zālē notiks Lindas Leen audiovizuāls koncerts «Cinema». Koncerts kino pavadījumā.

Linda Leen: «Koncertā  veidosim dzīvo skaņas celiņu video pasaulei uz ekrāna. Projicējot dziesmai emocionāli atšķirīgu vai pretēju vizualizāciju, šī mūzika iegūst  jaunu saturisku interpretāciju, citu šķautni, dziļumu. Mākslinieciski pretrunīgi kairinājumi un impulsi palīdz ieraudzīt lietu neviennozīmīgo dabu. Tur, kur pēc ieraduma gribētos rozā, pēkšņi  ieraugi vienaldzīgi palēko un otrādi.»

Skaņas un bildes sadarbošanos Linda  Leen aizsāka labāko duetu  albuma «DIVI» audioizstādē, kurā katrai no albumā iekļautajām dziesmām tika piemeklēta viena no Camilo Echeverri (Kolumbija) mākslas fotogrāfijām.  Eksperementi ar bildes un skaņas kontekstu turpinājās arī labāko dziesmu koncertā «Arēnā Rīga». 

Linda Leen: «Man gribas pastaigāt pa virvi, balansējot starp to kā pieņemts un ko patiesībā jūtam un domājam.  Nāciet izsalkuši, atstājiet sevī vietu pārsteigumam!»

  • Koncerta sākums plkst. 15:00, biļetes «bilesuparadize.lv» un teātra kasēs.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu