Veiks Dienvidu tilta estakādes pārbaudi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

No sestdienas, 15.oktobra līdz 23.oktobrim tiks slēgta Dienvidu tilta estakāde virzienā no Krasta ielas uz Slāvu pārvadu Pļavnieku virzienā. Estakāde tiks slēgta, lai veiktu tās garantijas pārbaudi un nepieciešamības gadījumā arī remontdarbus, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Satiksmes departaments. 

Transporta līdzekļu vadītāji aicināti izmantot apbraucamo ceļu, no Krasta ielas nogriežoties uz Maskavas ielu un tālāk turpināt ceļu Pļavnieku virzienā. 

Pēc Satiksmes departamenta veiktās satiksmes plūsmas mērīšanas secināts, ka darba dienā Dienvidu tiltu šķērso vairāk nekā 36 tūkstoši transporta līdzekļu, tādējādi ērti apbraucot galvaspilsētas centru. Apbraucamais ceļš nodrošina tranzīta ērtu nokļūšanu ostas virzienā, kā arī uz valsts nozīmes autoceļu VIA Baltica. Dienvidu tilta pirmās kārtas estakādes tika atklātas pirms četriem gadiem, būtiski atvieglojot satiksmi Krasta ielā virzienā uz Pļavniekiem. 

Satiksmes departaments aicina sekot līdzi ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem, ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī būt saprotošiem. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu