Rūnijam diskvalifikācijas dēļ jāizlaiž EČ apakšgrupu turnīrs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) ceturtdien piesprieda trīs spēļu diskvalifikāciju pazīstamajam Anglijas izlases uzbrucējam Veinam Rūnijam.

Tas nozīmē, ka Rūnijam nāksies izlaist visus nākamā gada Eiropas čempionāta finālturnīra apakšgrupu posma mačus.

Šādu sodu 25 gadus vecais Rūnijs saņēmis par nopelnīto sarkano kartīti piektdien aizvadītajā kvalifikācijas turnīra spēlē pret Melnkalni. Cīņā, kas Podgoricā noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 2:2, Rūnijs nospēlēja rupji pret Miodragu Džudroviču.

Anglijas Futbola asociācijai (FA) ir trīs dienas, lai iesniegtu apelāciju diskvalifikācijai.

Visu šo nedēļu jau tika runāts, ka Rūnijam varētu tikt piespriesta barga diskvalifikācija, tāpēc valstsvienības galvenais treneris Fābio Kapello uzsvēra, ka uzbrucējam nav garantēta vieta Anglijas izlasē.

Tāpat Kapello atzina, ka neplāno izmantot Rūniju Anglijas izlases pārbaudes spēlēs pirms Eiropas čempionāta finālturnīra. Tuvākā no tām notiks 12. novembrī pret Spāniju.

Anglija vietu finālturnīrā garantēja, neskatoties uz neizšķirtu mačā ar Melnkalni. Šī bija jau Rūnija sestā nopelnītā sarkanā kartīte viņa spēlētāja karjerā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu