«Avatars» - visvairāk nelegāli lejupielādētā filma vēsturē. TOP 10

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Visvairāk nelegāli lejupielādētā filma vēsturē ir Džeimsa Kamerona zinātniskās fantastikas grāvējs «Avatar» («Avatars»), vēsta portāls «TorrentFreak». 

Kinolente no dažādām failu apmaiņas vietnēm kopš iznākšanas nelikumīgi lejupielādēta 21 miljonu reižu. 

Taču filmas izplatītāju kinostudiju «20th Century Fox» šie dati varētu īpaši nesatraukt, jo kinolentes starptautiskie kases ieņēmumi sasniedz 2,8 miljardus ASV dolāru (1,44 miljardus latu). 

Otro vietu ar 19 miljoniem lejupielāžu dala 2008.gada Kristofera Nolana filma «The Dark Knight» («Tumšais bruņinieks») un 2007.gada filma «Transformers» («Transformeri»).  

Ceturtā visvairāk lejupielādētā filma ir 2010.gada Kristofera Nolana zinātniskās fantastikas trilleris «Inception» («Pirmsākums») ar 19 miljoniem lejupielādes reižu, bet piecinieku noslēdz 2009.gada filma «The Hangover» («Paģiras»), kas lejupielādēta 17 miljonus reižu.  

Sesto vietu visvairāk nelikumīgi lejupielādēto filmu sarakstā ieņēma kinolente «Star Trek» («Zvaigžņu ceļš»), kas lejupielādēta gandrīz 16 miljonus reižu. 

Tālāk seko komēdija «Kick-Ass» («Kick-Ass: Jaunie Supervaroņi»), kura tika nelikumīgi lejupielādēta 15 miljonus reižu. 

Bet desmitnieku noslēdz «The Departed» («Atkritēji»), «The Incredible Hulk» («Nepārspējamais Halks») un «Pirates of the Caribbean: At World's End» («Karību jūras pirāti: Pasaules malā»), kas katra nelikumīgi lejupielādēta 14 miljonus reižu. 

«TorrentFreak» pētījumā apkopoti dati par filmām, kas kopš 2006.gada sākuma lejuplādētas caur «BitTorrent» sistēmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu