Zemļinskis pārtraucis darbu ar Latvijas U-21 izlasi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Līdzšinējais Latvijas U-21 futbola izlases galvenais treneris Mihails Zemļinskis pēc tikšanās laikā panāktās abpusējās vienošanās ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāru Jāni Mežecki pārtraucis darbu valstsvienībā, aģentūru LETA informēja LFF Preses daļa.

Kā sarunā ar LFF Preses daļu atzina Mežeckis, galvenie iemesli tādam lēmumam ir Latvijas U-21 izlases parādītie neapmierinošie rezultāti 2013. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kurā valstsvienība Zemļinska vadībā piedzīvoja četrus zaudējumus pirmajās četrās spēlēs ar kopējo vārtu attiecību 0:13.

Šonedēļ LFF nacionālo izlašu treneru daļā tika izskatīts jautājums arī par Latvijas U-21 izlases spēlētāju Kaspara Dubras un Artūra Karašauska disciplinārajiem pārkāpumiem valstsvienības treniņnometnes laikā pirms Latvijas un Slovākijas izlašu spēles otrdien.

Kā atzina Mežeckis, abi minētie futbolisti tika izsaukti uz tikšanos LFF, kuras laikā tika pieņemts lēmums nepiemērot diskvalifikāciju, bet stingri brīdināt Dubru un Karašausku par saviem izdarītajiem disciplīnas pārkāpumiem.

Tāpat Mežeckis piebilda, ka jau šobrīd uzsāktas sarunas ar potenciālo Latvijas U-21 izlases galvenā trenera amata kandidātu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu