«Ventspils» svarīgā spēlē mājās zaudē «Liepājas metalurgam»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas virslīgas čempionāta 32. kārtas spēlē zaudējumu ļoti svarīgā cīņā par čempionu titulu šodien piedzīvoja pašreizējā līdervienība FK «Ventspils», kas savā laukumā ar 1:2 (1:2) zaudēja «Liepājas metalurga» futbolistiem, bet Daugavpils «Daugava» pēc neveiksmes pret Rīgas «Skonto» faktiski izstājās no cīņas par pirmo vietu.

«Ventspilnieki» vadībā prata izvirzīties jau pašā mača sākumā, kad precīzs bija Federiko Martiness, bet, pieaugot viesu komandas spiedienam, kļūdu savā soda laukumā pieļāva mājinieku aizsargs Vladislavs Gabovs, kurš raidīja bumbu savas komandas vārtos.

Vēl pirms pirmā puslaika beigām «Liepājas metalurgu» ar soda sitiena palīdzību vadībā izvirzīja Andrejs Prohorenkovs. Otrajā puslaikā viesi pārsvaru pārliecinoši nosargāja, lai gan vairākas reizes spēlē nopietni iesaistīties nācās vārtsargam Pāvelam Šteinboram.

Tikmēr «Daugava», kas uzvaras gadījumā turpinātu cīņu par pirmo vietu kopvērtējumā, izbraukumā ar 0:1 (0:0) zaudēja pagājušā gada čempioniem «Skonto». Vienīgos vārtus otrā puslaika sākumā pēc sitiena ar papēdi guva Valērijs Šabala.

Bet citā šīsdienas spēlē FK «Jūrmala» izbraukumā ar 2:0 (0:0) uzvarēja FK «Gulbene». Otrajā puslaikā viesu labā vārtus guva Konstantīns Belovs un Vīts Rimkus.

Pirmo vietu kopvērtējumā ar 63 punktiem 28 spēlēs saglabāja FK «Ventspils», kamēr «Liepājas metalurgs» pie 63 punktiem ticis 29 mačos. «Daugavas» kontā tagad 59 punkti 29 spēlēs, bet «Skonto» futbolisti 28 mačos tikuši pie 52 punktiem.

Pēc šīsdienas spēlēm līdz čempionāta beigām jāaizvada vēl četras spēļu kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu