Prezidents: mani nevada kāda gara un smaga roka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts prezidents Andris Bērziņš cer, ka sabiedrība vairs neuzskata, ka viņu vada kāda gara un smaga roka. Šādu viedokli viņš pauda intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «De facto».

Vaicāts, kā viņš vērtē to, ka amatā apstiprināšanas laikā viņu vērtēja pretrunīgi, taču beidzamajā laikā viņa popularitāte sabiedrībā augusi, prezidents atzina, ka jau ievēlēšanas laikā zinājis, ko sabiedrība vēlas.

«Es domāju, ka es arī pirms tam biju izpratis, ko cilvēki vēlas. To, ka viņi mani nebija izpratuši, tas droši vien tā bija, bet es ceru, ka tagad tomēr viena daļa domā, ka mani nevada kāda gara un smaga roka,» sacīja prezidents.

Intervijā Bērziņš arī pauda, ka no jaunievēlētās Saeimas sagaida, lai «viņi veiksmīgi trīs gadus tur nostrādātu».

Viņš arī atzina, ka lūgs atzinumu par potenciālajiem ministru amata kandidātiem, skaidrojot, ka «tas atzinums nav, lai kādu padarītu sliktāku,  bet lai nodrošinātu jaunās valdības stabilitāti, neko vairāk».

Viņš arī neizslēdza, ka varētu jau pirmdien nosaukt tās personas vārdu, kam uzticēs veidot nākamo valdību, taču neizslēdza iespēju, ka to varētu darīt arī vēlāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu