Astrologs: Olšteins ir ļoti spēcīga personība; paredz spožu nākotni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Astrologs Andris Račs ļoti atzinīgi izsakās par vienu 11.Saeimas deputātiem Klāvu Olšteinu, kurš svētdien kopā ar vairākiem domubiedriem paziņoja, ka pamet Zatlera reformu partiju (ZRP).

Račs intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā «Labrīt, Latvija!» sacīja, ka Olšteins ir ļoti spēcīga personība, kas arī bijis iemesls, kādēļ viņš pametis ZRP. «Es viņu saprotu. Viņš nespēj pakļauties nevienam,» sacīja Račs.

Astrologs raidījumā arī atklāja, ka paredz šim jauneklim ļoti spožu nākotni. «Nākamā gada rudenī būs viņam liela izšķiršanās. Varbūt jau rīt mēs redzēsim jaunu partiju,» teica Račs.

Runājot par to, kādēļ jau tagad vairāki deputāti pametuši ZRP, astrologs norādīja, ka partijā ir daudz jaunu un ambiciozu cilvēku. «Galvenā problēma ir tā, ka ambiciozi cilvēki nav paredzami,» sacīja viņš.

Kā ziņots, Olšteins un vēl vairāki ZRP biedri svētdien paziņoja par aiziešanu no partijas. Šis lēmums nu apdraud jaunās koalīcijas veidošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu