Zatlers ievēlēts par ZRP Saeimas frakcijas vadītāju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Par Zatlera reformu partijas (ZRP) Saeimas frakcijas priekšsēdētāju šodien ievēlēts partijas līderis eksprezidents Valdis Zatlers, aģentūrai LETA pastāstīja ZRP pārstāve Daiga Holma.

Savukārt par frakcijas vadītāja vietnieku ievēlēts Vjačeslavs Dombrovskis.

No ZRP Saeimā tika ievēlēti 22 deputāti, Rīgā ievēlēti Edmunds Sprūdžs, Vjačeslavs Dombrovskis, Kārlis Eņģelis, Inga Bite, Valdis Liepiņš, Vidzemē - Valdis Zatlers, Romualds Ražuks, Gunārs Rusiņš, Elīna Siliņa, Zanda Kalniņa-Lukaševica, Jānis Upenieks, Guntars Bilsēns, Latgalē - Juris Viļums un Gunārs Igaunis, Kurzemē - Inese Lībiņa-Egnere, Inita Bišofa, Jānis Junkurs un Edmunds Demiters, savukārt Zemgalē - Klāvs Olšteins, Jānis Ozoliņš, Inga Vanaga un Viktors Valainis.

Taču svētdien seši no viņiem - Olšteins, Siliņa, Rusiņš, Upenieks, Valainis un Junkurs - paziņoja, ka izstājas no ZRP un veidos neatkarīgu deputātu grupu. Līdz ar to ZRP frakcijā palikuši 16 deputāti.

Kā ziņots, Zatlers šodien netika ievēlēts par Saeimas priekšsēdētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu