FK «Ventspils» galvenajam trenerim sods 700 latu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komiteja (DK) pirmdien «Ventspils» komandas galvenajam trenerim Sergejam Podpalijam piesprieda 700 latu soda naudu.

Šāds sods Podpalijam piespriests par daudzkārtēju tiesnešu apvainošanu vārdiem un izteicieniem, tostarp preses konferences laikā pēc sestdien aizvadītās Latvijas virslīgas čempionāta spēles pret «Liepājas metalurga» komandu.

Kā ziņots, šajā svarīgajā mačā par čempionu titulu «Ventspils» futbolisti zaudēja savā laukumā ar rezultātu 1:2.

Pirmo vietu virslīgas čempionāta kopvērtējumā ar 63 punktiem 28 spēlēs gan saglabāja «Ventspils», kamēr «Liepājas metalurgs» pie 63 punktiem ticis 29 mačos. Daugavpils «Daugavas» kontā tagad 59 punkti 29 spēlēs, bet pagājušās sezonas čempioni «Skonto» 28 mačos tikuši pie 52 punktiem.

«Jūrmala» ar 40 punktiem 29 spēlēs atrodas piektajā vietā, bet tai ar 37 punktiem 28 mačos seko «Jelgava». «Gulbene» 29 spēlēs iekrājusi 27 punktus un atrodas septītajā vietā, «Jūrmala-VV» 28 cīņās tikusi pie 19 punktiem, bet «Olimps» 30 mačos spējis gūt vien sešus punktus.

Līdz Latvijas virslīgas čempionāta beigām jāaizvada vēl četras spēļu kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu