Olšteins: Zatlers nav īstais partijas vadītājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Uz apgalvojumu, ka visi atminās kā Klāvs Olšteins nolika deputāta mandātu, kad Zatlera reformu partijas (ZRP) līderi un eksprezidentu Valdi Zatleru nepārvēlēja prezidenta amatā, taču tagad Olšteinu sauc par nodevēju, pats Olšteins saka: «Situācija izveidojās tāda, ka es sākotnēji tiešām noticēju tiem ideāliem, kurus sludināja Zatlera kungs. Bet diemžēl šodien esmu vīlies.»

Intervijā laikrakstam «Diena» Olšteins norādīja - tas ir tāpēc, ka viņš redz - Zatlers nav īstais partijas vadītājs.

«Zatlera Reformu partiju vada tādi cilvēki kā Edgars Rinkēvičs, kurš ir uzņēmies pelēkā kardināla lomu. Ir arī citi cilvēki, kas ir uzurpējuši varu šajā partijā, un tas man nekādā ziņā nav pieņemami,» sacīja Olšteins.

Olšteins norāda - viņam neesot pieņemami redzēt, ka politiski lēmumi tiek pieņemti nevis valdes vai frakcijas sēdēs, bet ārpus tām.

Jautāts, vai lēmums par atšķelšanos pārrunāts ar «Vienotības» biedru Edgaru Jaunupu, Olšteins norādīja, ja tas esot konkrētu cilvēku safabricēts jautājums.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu