Siliņa noliedz atgriešanos ZRP; varētu nolikt deputāta mandātu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Viena no Zatlera reformu partijas (ZRP) bijušajām biedrēm Elīna Siliņa norāda, ka nekādā gadījumā neviens no tā dēvētā «Olšteina sešinieka» neplāno atgriezties ZRP. Tomēr viņa nenoliedz, ka viņa varētu nolikt deputāta mandātu.

Sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Labrīt, Latvija!» Siliņa atklāja, ka ir notikušas sarunas par iespējamu atgriešanos ZRP, taču tas neesot reāli.

«Tas nav nopietni. Mēs apzināmies, ka sekas [šim lēmumam pamest ZRP] ir smagas, un esam gatavi par to uzņemties atbildību,» teica viņa.

Jautāta, vai viņa ir gatava nolikt deputāta mandātu, Siliņa atbildēja, ka šādu iespēju neizslēdz. «Es ļoti labi apzinos šo politisko situāciju. Jā, šādu iespēju [atteikties no deputāta krēsla] es neizslēdzu,» sacīja viņš.

Siliņa gan vēlreiz publiski apgalvoja, ka tā dēvētie šķeltnieki ir gatavi atbalstīt pašreizējo koalīcijas modeli. «Es to apliecinu arī prezidentam,» – tā deputāte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu