Inkēns: Zatlera pirmie soļi politikā bijuši vairāk nekā neveiksmīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Mēs nezinām, vai eksprezidentam, Zatlera reformu partijas līderim Valdim Zatleram ar 10.Saeimas atlaišanu izdevies realizēt jaunās pārmaiņas, jo mēs nezinām, ko viņš īsti grib.

To intervijā radio «Baltkom 93,9» teica žurnālists, bijušais deputāts Edvīns Inkēns.

 Viņš norādīja, ka Zatlers pirms vēlēšanām neatklāja, ka gribēs veidot koalīciju ar Saskaņas centru. Inkēns uzskata, ka to Zatleram vajadzēja pateikt, taču viņš to neizdarīja. «Turklāt, ja tagad koalīcija atkal balstīsies uz Zaļo un zemnieku savienības balsīm, tad kāpēc bija jāatlaiž Saeima?» jautā Inkēns.

Viņš uzsvēra, ka Zatlera pirmie soļi politikā bijuši vairāk nekā neveiksmīgi, pat apkaunojoši.

«Kamēr Zatlers bija prezidents, viņš bija neatkarīgs spēlētājs laukumā. Nonākot spēcīgas konkurences apstākļos, viņš saprot, ka daudz ko nemāk. Visticamākais, ka Zatlers pašlaik ir šokā. Taču viņš ir spēcīgs cilvēks,» uzskata Inkēns, norādot, ka eksprezidents savas prezidentūras laikā ātri atbrīvojies no to cilvēku ietekmes, kas viņu izvēlējās prezidenta amatam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu