Brigmanis: ir apstākļi, kas «Olšteina sešinieku» ļoti iespaido

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Pret tā dēvēto «Olšteina sešinieku» jāizturas piesardzīgi, jo šī deputātu grupa ir ļoti nestabila,» intervijā Latvijas Radio raidījumam «Krustpunktā» atzina Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

«Katram [par šiem sešiem cilvēkiem] ir sava informācijas bagāža. No šiem sešiem deputātiem pazīstu tikai Klāvu Olšteinu, kas ir jauns un enerģisks cilvēks. Biju klāt brīdī, kad viņš lika roku uz sirds un teica, ka sekos [Valdim] Zatleram. Neviens tā līdz šim nav licis roku uz sirds. Šobrīd es redzu, ka ir citi stāsti -  ka partijā esot zombiji, tirāni utt.. Kā cilvēks tik krasi var mainīt viedokli?» jautāja Brigmanis un piebilda, ka viņaprāt ir apstākļi, kas šo deputātu grupu iespaido.

«Domāju, ka ir apstākļi, kas šos cilvēkus ļoti iespaido, liekot viņiem krasi mainīt viedokli. Tas mani dara ļoti uzmanīgu. Šodien Olšteins pasaka, ka Zatlets ir slikts, rītdien būs apstākļi, kad viņš apgalvos pretējo,» tā Brigmanis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu