Olšteins: mandātu nolikšana nav mūsu dienaskārtībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Neatkarīgais deputāts Klāvs Olšteins noliedz masu medijos izskanējušo informāciju, ka atsevišķi neatkarīgās grupas deputāti ir gatavi nolikt mandātu.

Paziņojumā presei Olšteins norāda, ka šī informācija ir «neprecīzi interpretēta».

«Mandātu nolikšana būtu totāla bezatbildība savu vēlētāju priekšā. Mani 11.Saeimas vēlēšanās ar plusa zīmi atbalstīja gandrīz seši tūkstoši vēlētāju Zemgalē, kas bija vislielākais atbalsts no visiem Saeimas vēlēšanās startējušajiem Zemgales apgabala kandidātiem. Tāpat arī citus mūsu grupas deputātus attiecīgajos vēlēšanu apgabalos atbalstīja vairāki tūkstoši vēlētāju, turklāt svītrojumu skaits katram no mums ir trīs līdz piecas reizes mazāks kā plusu skaits,» teikts paziņojumā.

Olšteins uzsver, ka visi seši deputāti ir rīcības cilvēki un ir nākuši politikā, lai izdarītu konkrētas lietas, kuras apsolījuši priekšvēlēšanu laikā saviem vēlētājiem.

«Arī pārējie pieci neatkarīgās grupas deputāti ir pilni apņēmības strādāt, un, vēlos atzīmēt, ka tikai un vienīgi vēlētājs var būt attiecīgā deputāta vērtētājs un atbildības prasītājs,» norāda Olšteins.

«Mēs – seši neatkarīgās deputātu grupas pārstāvji – esam apņēmušies pēc labākās apziņas pildīt savus deputāta pienākumus – strādāt pie likumdošanas iniciatīvām, braukt un tikties ar vēlētājiem, skaidrot savu rīcību un balsojumus. Mūsu vēlētājam pēc trīs gadiem nebūs ne mazāko šaubu, ka viņš ir izdarījis pareizāko izvēli 11.Saeimas vēlēšanās. Noslēgumā vēlos akcentēt, ka esam gatavi atbildīgi strādāt un mandātu nolikšana nav mūsu dienaskārtībā,» uzsver Olšteins.   

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu