Jurkāns: Zatlers panācis pretējo efektu - oligarhi ir aktivizējušies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Pasākums ar nosaukumu «Rīkojums Nr.2» tika izdots nolūkā atbrīvoties no oligarhiem, taču noticis ir pretējais – Zatlera kungs viņus ir aktivizējis,» tā komentējot koalīcijas veidošanas procesu intervijā Latvijas Radio raidījumam «Aktuālais temats» teica bijušais ārlietu ministrs un politiķis Jānis Jurkāns.

«Šis process [koalīcijas veidošana], kas ir tik nebaudāms, kāds tas ir, ļoti lielā mērā tiek orķestrēts un regulēts no āra. Šis process ir tikai sācies, un šī procesa nosaukums ir «Diskreditēt Zatleru!»,» teica Jurkāns, piebilstot, ka Zatlers gan sevi jau tik tālu esot diskreditējis, ka vēl vairāk viņu diskreditēt būtu grūti.

Viņš izteica bažas, ka «šis process» ļoti lielā mērā traucēs Valdim Dombrovskim (V) veikt visu to, kas būtu veicams.

 «Prognozēju, ka mūs sagaida ļoti nopietna rūpju ziema,» secināja Jurkāns un piebilda: «Zatlers iedomājās, ka viņš tā vienkārši apsaukās sabiedrībā populārus cilvēkus, un viņi paies malā, sakautrēsies, nosarks un paši iestāsies kaktā. Tā tie cilvēki nedara. Zatlers dabūs stingri pa ausīm.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu