Lībane-Šķēle: Zatlers zaudēja politiskajā kautiņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Bijusī politiķe Kristiāna Lībane-Šķēle uzskata, ka politiskais kautiņš, kas pēdējās nedēļās vērojams Latvijas politikā, bija kautiņš par varu nevis par Zatlera reformu partijas (ZRP) idejām.

Kā Latvijas Televīzijas raidījumā «Labrīt, Latvija!» sacīja Lībane-Šķēle - visi atzīst, ka šo kauju uzvarējusi «Vienotība».

Problēmu bijusī politiķe saskatīja tajā, ka ZRP līderis Valdis Zatlers nemācēja uzturēt diskusijas par idejām, tāpēc viņu kautiņā iesaistīja un viņš to ir zaudējis.

Lībane-Šķēle pastāstīja, ka tad, ja jaunizveidotas partijas vēlas kaut ko panākt, vajadzētu no pirmās dienas politisko diskusiju veidot kvalitatīvi, tik daudz neejot pieredzējušo partiju pavadā, piedaloties cīņā par varu.

Ekspolitiķe, jautāta, vai, viņasprāt, šī valdība tiks apstiprināta, uzsvēra, ka jā, turklāt ar pieklājīgu balsu skaitu.

Savukārt premjeru Valdi Dombrovski (V) viņa nosauca par kompromisa figūru, kas mēģināja sapulcināt lielu partiju skaitu koalīcijā.

Viņa šai valdībai gan neprognozē vieglas dienas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu