Valsts prezidents ZRP prognozē grūtas dienas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Viedokļu dažādība un uzskatu nesakritība ir sekas tām partijām, kas nav izveidotas pakāpeniski, līdz ar to tādu pašu likteni piemeklējusi Zatlera reformu partiju (ZRP), bet tas tikai esot sākums, intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze» atzina Valsts prezidents Andris Bērziņš.

«Partijai jāveidojas pakāpeniski, bet tās, kas rīkojas spēji, ļoti īsā laikā piemeklē viedokļu dažādība, iepazīstoties tuvāk, arī uzskatu nesakritība. Sešu promiešana, manuprāt, vēl ir pats sākums, un redzēsim, kas notiks tālāk ar tik īsu mūžu pastāvošo ZRP,» sacīja prezidents.

Ja ziņots, ka seši ZRP biedri dienu pirms 11.Saeimas pirmās sēdes paziņoja par izstāšanos no politiskā spēka un pauda atbalstu Dombrovska jaunajai valdībai.

No ZRP izstājās 11.Saeimā ievēlētie Klāvs Olšteins, Elīna Siliņa, Gunārs Rusiņš, Jānis Upenieks, Viktors Valainis un Jānis Junkurs, ņemot vērā «nedemokrātisko lēmumu pieņemšanu un savstarpējo neuzticēšanos».

Savukārt vakar no partijas biedru rindām izslēgts viens no partijas dibinātājiem un Rīgas nodaļas vadītājs Renārs Putniņš, kurš neesot pildījis savus tiešos nodaļas vadītāja pienākumus.

Savukārt Putniņš prognozēja, ka ZRP rindas pametīs vēl vairāki cilvēki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu