Kārļamuiža aicina uz radošo darbnīcu bērniem Skolēnu brīvdienās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skolēnu brīvdienu nedēļā no 24.līdz 30.oktobrim Amatas novada «Kārļamuiža» atvērta bērniem, sava cimda stāsta veidošanai un izzīmēšanai.   

Visu nedēļu Kārļamuižā tiek gaidīti bērni vecumā no 7 līdz 12 gadiem, uz radošu darbošanos uzzīmējot, izkrāsojot vai izveidojot savu cimdu. Bet ceturtdien, 27.oktobrī plkst.15:00, bērni ielūgti uz cidoniju tēju un teātra spēlēšanu! Ikviens dalībnieks varēs iejusties lomā izspēlējot pasaku «Pazaudētais cimdiņš».  

Jau ziņots, ka septembrī, Amatas novada «Kārļamuižā», ar Cimdu izstādi iesākās pasākumu cikls «Cimdu stāsti». Caur radošu darbošanos un stāstiem, cimds pārtaps par suvenīru, dizaina priekšmetu vai neparastu māksliniecisku ekspresiju. Paredzēts, ka jaunais produkts būs piedāvājums viesiem un tūristiem, kas apciemos Cēsis un tuvāko apkārtni. 

Savus cimdu stāstus joprojām var iesūtīt elektroniski uz e-pastu: «info@karlamuiza.lv». Stāstu iesūtītājus un radošo darbnīcu dalībniekus gaidīs pārsteigumi un balvas!  

Katram cimdam var būt stāsts, iesūti vai uzzīmē arī savējo! Iespējams, tieši Tavs cimds ceļos uz tālu zemi, kur tas nesīs līdz jaukas un mīļas atmiņas par Latviju. 

Cimdu stāstiem var sekot līdzi arī interneta vietnēs «draugiem.lv» vai «facebook.com».


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu