Kubicas ķirurgs: braucējs ir gatavs sēsties pie F-1 stūres

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ķirurgs Igors Rozello uzskata, ka Pirmās Formulas (F-1) «Lotus-Renault» komandas poļu braucējs Roberts Kubica ir gatavs sēsties pie bolīda stūres.

Kā zināms, šogad vēsturiskā Andoras rallija sacensībās polis piedalījās ar «Škoda Fabia» automašīnu «Super 2000» klasē, tomēr jau pirmajā ātrumposmā avarēja, ietriecoties margās un gūstot vairākus lūzumus. Pēc notikušā Kubicam vairākās vietās tika lauzta roka, plaukstas pamatnes locītava un kāja. Tik smagas traumas sportists guva, jo pēc avārijas automobili caururba metāla marga

«Vajag padomāt par to, lai pēc iespējas ātrāk Kubica sēstos pie stūres. Ar parasto auto viņš jau brauc,» ķirurgu citē «Eurosport».

«Roberts jau ilgu laiku pārvietojas bez ģipša. Operācija bija veiksmīga, viņš jau var kustināt elkoni. Vienīgais, kas mūs sagaida - tā ir neliela procedūra, kura uzlabos plaukstas funkcionalitāti,» piebilda Rozello.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu