Prezentēts Imanta Kalniņa, «Turaidas Rozes» un Liepājas Simfoniskā orķestra DVD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Mīlgrāvis.

Klātesot pašam komponistam, ar sirsnīgu grupas «Turaidas Roze» uzstāšanos un autogrāfu sesiju tirdzniecības parkā «Alfa» atzīmēta Imanta Kalniņa, «Turaidas Rozes» un Liepājas Simfoniskā orķestra DVD «Lielās dziesmas» iznākšana. 

Tajā iekļauts «Lielo dziesmu» koncertprogrammas nesenais pirmatskaņojums Dzintaru koncertzālē, kā arī dažādi arhīva videomateriāli. Koncertā jaunos aranžējumos dzirdamas dziesmas, ko Kalniņš 80. gadu otrajā pusē rakstījis grupai «Turaidas Roze» un tās solistiem Olgai Rajeckai un Uģim Rozem.

Kupli apmeklētajā prezentācijas pasākumā piedalījās arī Liepājas Simfoniskā orķestra pārstāvji un «Turaidas Rozes» solistes Olgas Rajeckas kolēģi no kvarteta Eolika. Savukārt autogrāfu tīkotāji pēc sirsnīgu ovāciju pavadītā grupas priekšnesuma izveidoja garāko rindu visā tirdzniecības parkā.

DVD izdevēju «Mikrofona ieraksti» valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve uzsvēra, ka tā iznākšana nebūtu iespējama bez t/p «Alfa» atbalsta. «Alfa» vadītājs Zigmunds Vīķis: «Esam priecīgi, ka arī Alfa savu apaļo – 10 gadu – jubileju atzīmē vienā gadā ar izcilo latviešu komponistu Imantu Kalniņu. Atbalstot šī DVD iznākšanu, pasniedzam sev labāko dāvanu svētkos – esam lepni un priecīgi, ka tādējādi varam veicināt tautā iemīļotas un augstvērtīgas mūzikas pieejamību.«

Jāpiebilst, ka divas pirmās nedēļas jaunais DVD kā ekskluzīvs tirdzniecības parka jubilejas piedāvājums būs nopērkams vienīgi t/p «Alfa». Pēc tam to varēs iegādāties visās labākajās mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu