ZRP atstājušais deputāts: partija atklāti un nekaunīgi melo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Zatlera Reformu partija (ZRP) atklāti un nekaunīgi melo, izplatot informāciju par Guntara Galvanovska izslēgšanu, jo no partijas rindām aiziet izlēmis viņš pats, to paziņojumā medijiem apgalvo pats Galvanovskis.

Viņš norāda, ka jau trešdien pēcpusdienā partijai ticis iesniegts viņa parakstīts iesniegums par izstāšanos no šī politiskā spēka rindām.

«No ticamiem avotiem ZRP esmu informēts, ka pēc mana iesnieguma saņemšanas, lēmums par  izslēgšanu vakardien tika pieņemts lielā steigā, lai jau vēlu vakarā varētu šādu informāciju izplatīt medijiem. Pārsteidzoša ir absolūtā neprofesionalitāte un nekaunības trūkums, kuru tādējādi demonstrē ZRP,» norāda Galvanovskis.

Tāpat Galvanovskis atzīmē, ka nav ticis informēts par ētikas kodeksa pārkāpumiem, kas minēti kā iemesli izslēgšanai no partijas.

«Partijas izplatītajā paziņojumā, kā iemesls manai izslēgšanai, ir minēts ētikas kodeksa pārkāpums, kuru izskatījusi partijas ētikas komisija, taču es neesmu ne iepriekš ticis informēts, ne aicināts uz šāda vai līdzīga pārkāpuma izskatīšanu. Šis gadījums diemžēl kārtējo reizi apliecina pilnīgu demokrātijas trūkumu un darba kārtības neesamību ZRP,» saka Galvanovskis.

«Domāju, ka šāda partijas rīcība ir bīstams signāls jebkuram ZRP biedram, kura viedoklis var būt atšķirīgs no partijas vadības. Ir novērojams, ka šādi gadījumi sāk atkārtoties aizvien biežāk –  nesen no partijas tika izslēgts Rīgas nodaļas vadītājs, neiroķirurgs Renārs Putniņš, kura izslēgšana, līdzīgi kā šajā gadījumā, tika balstīta uz mistiskiem pieņēmumiem no ZRP puses,» uzsver Galvanovskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu